DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Necati Çelik’te verimlilik değerlendirmesi toplantısı yapıldı

Necati Çelik’te verimlilik değerlendirmesi toplantısı yapıldı

T.C. Sağlık Bakanlığı Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı tarafından yürütülen yerinde değerlendirme faaliyetleri kapsamında; Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde geçtiğimiz gün verimlilik yerinde değerlendirmesi gerçekleştirildi.

Tüm veriler gözden geçirildi

Gerçekleştirilen değerlendirmede; Sağlık tesislerinde etkinlik ve verimliliği değerlendirmek, problemlerin kaynağında tespit edilip çözüme kavuşturulması ve verimli hizmet sunumunu gerçekleştirmek amacıyla tüm veriler gözden geçirildi. Sultan Ünal, Ali Uslu, Yasin Gökay, Musa Ağaç, Harun Süvarioğulları ve Özkan Gündüz’ün katılımlarıyla gerçekleşen değerlendirme; daha kaliteli ve verimli hizmet sunumu konusunda bilgi alış verişi ile çok yararlı, yönlendirici ve başarılı geçti.
Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “ Kurumumuz için oldukça yararlı olan bu değerlendirme, yapacağımız yenilik ve iyileştirme faaliyetleri için yön verici olmuştur. Denetleme Ekibiyle birlikte, özveride bulunan bütün çalışma arkadaşlarımıza ve ekibimize çok teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.