DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

O panele bakım yapılmalı

O panele bakım yapılmalı

D 130 Karayolu Gölcük İstikametinde bulunan hız göstergesi paneli bir süredir çalışmıyor. Vatandaşlar panelin bir an önce onarılmasını talep ediyor.

D 130 Karayolu Gölcük İstikametinde bulunan hız göstergesi paneli bir süredir çalışmayan bir vaziyette duruyor. Vatandaşlar tehlike arz eden bu durum karşısında Karayollarından panele bir an önce bakım yapılmasını istedi.

Vatandaşlar, “Sürücüler ve vatandaşlar için büyük tehlike arz ediyor”

Konu ile ilgili açıklama yapan vatandaşlar, “Gölcük İstikametinde bulunan hız göstergesi paneli bir süredir çalışmıyor. Resmen yol kenarında boş boş duran bir direk var. Bu durum aynı zamanda sürücüler ve vatandaşlar için büyük tehlike arz ediyor. Karayolları ekiplerinden bu paneli bir an evvel faaliyete geçirmesini talep ediyoruz” şeklinde konuştular.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.