DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Okullarda ikinci yarı dönemi başladı SINIFLAR PIRIL PIRIL

Okullarda ikinci yarı dönemi başladı

SINIFLAR PIRIL PIRIL

 Sömestr tatilinin ardından 2019-2020 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi ülkemizde ve ilçemizde başladı. İlçemizde eğitim gören 29 bin 568 öğrenci bugün ders başı yaptı. Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ilçemizde eğitimin sorunsuz başladığını belirterek, Gölcük’te eğitim kalitesinin her yıl daha iyi noktalara geldiğini belirtti. Ayrıca ilçemizdeki okulların yüzde 92’si temizlik, hijyen ve beslenme şartlarını yerine getirerek, bu konuda örnek oldu.

Gölcük öğrencilerle renklendi

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı sömestr tatili bugün sona erdi. İlçemizde eğitim gören 29 bin 568 öğrenci dün ders başı yaptı. İki haftalık tatilin ardında öğrenciler okullarına ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, bu sabah ilçemizdeki okulları ziyaret ederek, öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi.

Gülsuyu, öğretmen ve öğrencilere başarı diledi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “2019-2020 Öğretim Yılı ikinci dönem başlangıcında 2023 eğitim hedeflerimize emin adımlarla yol alırken sevgili öğrencilerimiz, çok değerli öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiamıza huzurlu ve mutlu bir eğitim dönemi dilerim.’

İlçemizdeki okulların yüzde 92’si şartları yerine getirdi

“Temiz Okul Sağlıklı Okul” projesi kapsamında yapılan değerlendirmede Gölcük’te bulunan okulların yüzde 92’sinin temizlik, hijyen ve sağlıklı beslenme şartlarını yerine getirdiği tespit edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, ‘Hedefimiz yüzde 100’ü yakalamak’ dedi.

Gölcük Örnek İlçe

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, denetimler sonucunda temiz ve sağlık konusunda Gölcük’teki okulların yüzde 92’sinin şartlara uyduğunu belirterek, ‘Temiz ve sağlıklı okullarda il genelinde birinci olduk. Bu güne kadar özel okullarla birlikte toplam 81 okulumuz ‘Beyaz Bayrak’ sahibi oldu. İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından bize gönderilen beyaz bayraklar ikinci yarıyılda eğitim öğretimin başlamasıyla okulda düzenlenen törenle okullarımıza verilecektir. Aynı zamanda 13 okulumuzun denetlenmesi için müracaatta bulunduk. Denetimi mayıs ayında yapılacak. Bu okullarımız da tam not aldığında “Temiz Okul Sağlıklı Okul” projesinde yüzde 100’ü yakalayacağız’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.