DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Satır Başı Kitap Kulübü “İtişmeyelim, İletişelim” dedi

Satır Başı Kitap Kulübü “İtişmeyelim, İletişelim” dedi

31 Ocak Cuma günü Satır Başı Kitap Kulübü seminerlerine bir yenisini daha ekleyerek farkındalık yarattı. 

Bu sefer ki seminerlerinin konusu “İletişim”di. Semineri veren uzman kişi, Nlp Master & Öğrenci Koçu ve aynı zamanda Satır Başı Kitap Kulübü’nün de lideri Dilek Özen’di. 

Katılımcılara kişilerin kendilerine yönelik farkındalık yaşamaları sağlandı

Nlp (beyin dili programlaması), iletişim, kişilik tipleri, temsil sistemleri, sevgi dili gibi alt başlıkları da işleyen kulüp lideri Dilek Özen, katılımcılarla birlikte testler de çözerek kişilerin kendilerine yönelik farkındalık yaşamalarını sağladı. 

Kitap kurtlarını kitap kulübüne davet etti

Her ay bir kitap değerlendirmesi ve bir uzmanla söyleşi yapan, Gölcük’ün ilk ve tek kitap kulübü Satır Başı Kitap Kulübü sizleri de aralarında görmek istiyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.