DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sırf Tiyatro oyuncuları Karambol oyununu sahneledi AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Sırf Tiyatro oyuncuları Karambol oyununu sahneledi

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Repertuarında yer alan birbirinden renkli Tiyatro oyunları ile 2006 Yılından beri ilçemizde faaliyetlerini sürdüren, uzun zamandır da profesyonel kategoride yer alan Sırf Tiyatro ‘Karambol’adlı komedi oyununu yine kapalı gişe olarak Kervansaray salonunda sahneledi.

Büyük beğeni topladılar

Murat Kaçmaz’ın yazıp yönettiği 2 perdelik komedi oyunu seyirciden tam not alırken oyuncuların performansı ayakta alkışlandı. ‘Karambol’ adlı oyun tiyatroseverleri hem güldürdü hem de düşündürdü. Tiyatroseverler salondan memnun ayrılırken, oyuncuların mutlulukları ise görülmeye değerdi.

Kurumun Türkiye’nin birçok noktasına da turne faaliyetleri bulunuyor

Mehmet Cinemre’nin Genel Koordinatörlüğü’nü yaptığı kurumun Türkiye’nin birçok noktasına da turne faaliyetleri bulunuyor. Çocuk ve yetişkin Tiyatroları sahneleyen Sırf Tiyatro aynı zamanda Drama ve Tiyatro kursları ile de İlçemizde 2 ayrı noktada eğitim veriyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.