DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Türkiye yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi üyeleri ERİKLİTEPE’DE BİR ARAYA GELDİLER

Türkiye yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi üyeleri

ERİKLİTEPE’DE BİR ARAYA GELDİLER

Ülkemizin ilk yardım kuruluşlarından biri olan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Güler Karataş ve Dernek Üyeleri, ihtiyaç sahipleri yararına düzenledikleri gezi ile Eriklitepe Tabiat Parkı’nda bir araya geldiler.

2020’nin ilk gezisi

 Gerçekleştirdikleri etkinlikler ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam eden Türkiye yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Güler Karataş ve Yönetimi 2020’nin ilk gezisini Eriklitepe Tabiat Parkı’na gerçekleştirdi. Oldukça eğlenceli bir ortamda gerçekleşen gezide yapılan çekilişler ile ihtiyaç sahipleri yararına kullanılmak üzere yardımlar toplandı.

Başkan Karataş’tan dernek üyelerine teşekkür

Gerçekleştirdikleri gezi hakkında bilgi veren Türkiye yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Güler Karataş, “Türkiye yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi olarak ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz gezi ile hem eğlendik hem de ihtiyaç sahiplerimiz için çok güzel yardım topladık.  Toplanılan yardımlar ile ihtiyaç sahiplerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Eğitim gören öğrencilerimize nakdi yardım yapmaya devam edeceğiz. Ben bu vesileyle   gezimize katılan arkadaşlara ve Golcük Belediyesine bize araç  verdiği için çok  teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.