DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AKV’nin Öğretmenlerinden Örnek Davranış ASKERÎ PERSONEL İÇİN KORUYUCU MASKE ÜRETİMİ YAPTILAR

AKV’nin Öğretmenlerinden Örnek Davranış

ASKERÎ PERSONEL İÇİN KORUYUCU MASKE ÜRETİMİ YAPTILAR

Moda Tasarım Alanı öğretmenleri ve okul görevlileri Kocaeli genelinde görev yapan askerî personel için koruyucu maske üretimi yaptı.

Koronavirüs (Covid19) salgını nedeniyle 16 Mart -30 Mart tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullar tatil edildi. Okullarda görevli öğretmenlerden kimileri gönüllü olarak çalışmalar yaparak öğretmenlik mesleğinin taşıdığı yüksek değeri topluma göstermiş oldu. AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Gürlagap ve Moda Tasarım Alanı öğretmenleri de bu süreçte yaptıkları çalışmayla örnek bir davranış sergiledi. Okul müdürünün yanı sıra okulda görevli güvenlik ve hizmetli kadrosun da dahil olduğu bir ekip oluşturan Moda Tasarım Alanı öğretmenleri Kocaeli genelinde görev yapan askerî personel için maske üretimi yaptı.

“Bizler her daim milletimiz ve devletimiz için varız”

Okul Müdürü Hüseyin Gürlagap, virüsün yayılmaması açısından hayatî önemi olan koruyucu maskeleri bedelsiz olarak ürettiklerini ve askeri personele ulaştırdıklarını belirterek “Zor zamanlarda doğruluğun ve iyiliğin göz önünde olmasını istiyoruz. Maalesef toplumda menfaat düşkünü, çıkarcı kimseler de var. Koruyucu maskelerin fiyatlarını fahiş oranda artıran ya da yüksek bedelle üretebileceklerini söyleyen işletmelerin olması çok üzücü. Biz de ne yapabiliriz diye düşünerek böyle bir fikir geliştirdik. Tüm personelime ve öğretmenlerime böyle bir çalışmanın içinde yer almayı gönüllü olarak istedikleri için teşekkür ediyorum. Bizler her daim milletimiz ve devletimiz için varız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.