DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Atatürk’ün gözbebeği Türkiye Yardım Sevenler Derneği 92. YAŞINI KUTLADI

Atatürk’ün gözbebeği Türkiye Yardım Sevenler Derneği

92. YAŞINI KUTLADI

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi kuruluşlarının 92. Yıldönümlerini Gölcük Kongre Sarayı’nda kutladılar. Bu sene şehitlerimiz ve ülkemizin içinde bulunduğu durumdan ötürü eğlencesiz bir program düzenlendi.

Gölcük Kongre Sarayı’nda düzenlenen Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi’nin 92. Kuruluş Yıldönümü programında Dernek Başkanı Güler Karataş geçtiğimiz günlerde geçirdiği kaza nedeniyle kırılan koluna rağmen gelen konukları ile tek tek ilgilendi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Gölcük Kongre Sarayı’nda düzenlenen Türkiye Yardım Sevenler Derneği 92. Yıl kutlama yemeğine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in eşi Türkan Sezer, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş ve Yönetimi, Dernek Fahri Başkanı Gülser Erhan,  AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve Yönetimi, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Meclis Üyeleri,  Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, Türkiye Hayvan Hakları Aktivistleri Gölcük Şube Başkanı Gülçin Taşkın, ADD Kadın Komisyonu Başkanı Ayşe Kaya Çelik, Huzur Evi Yaşatma ve Destekleme Derneği Saime Türkmen, Gölcük Yelken Kulübü Başkanı Nalan Gül, Kavaklı Mahallesi Muhtarı Müzeher Değer, Merkez Mahallesi Muhtarı Melahat Gökdeniz ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Üyeleri ve yardım sevenler katıldı.

Karataş, “Sizler varsanız bizler varız”

Türkiye Yardım Sevenler Derneği 92. Yıl kutlama yemeğinde gelen konuklar ile tek tek ilgilenen Dernek Başkanı Güler Karataş Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yaptığı konuşmasına bir dakikalık saygı duruşunun ardından gerçekleştirdi. Karataş konuşmasında , “ Değerli konuklar Türkiye yardım sevenler Derneği’nin 92. Kuruluş yıldönümü kutlamamıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bu sene ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle eğlenceli bir program organize etmedik. Bu özel günümüzde bizimle birlikte olan ve bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Biliyorsunuz sizler varsanız bizler varız. Bu nedenle derneğimize vermiş olduğunuz desteklerden ötürü ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca Yönetim Kurulu Üyelerime de huzurlarınızda çok teşekkür etmek istiyorum.

Fahri Başkanı Gülser Erhan’dan teşekkür

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi Fahri Başkanı Gülser Erhan yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek, “ Ben tam 38 yıl Türkiye yardım Sevenler Derneği ile iç içe oldum. Şimdi Başkanımız Güler Karataş Hanım bu görevi başarılı bir şekilde yürütüyor. Ben bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.