DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar gündemi değerlendirdi ‘CORANA VİRÜSTE ASPARAGAS HABERLERE İNANILMAMALI’

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar gündemi değerlendirdi ‘CORANA VİRÜSTE ASPARAGAS HABERLERE İNANILMAMALI’

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar gündemi değerlendirdi

‘CORANA VİRÜSTE ASPARAGAS HABERLERE İNANILMAMALI’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, dün parti binasında olağan haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Akpınar son zamanlarda gündemde olan  corona virüsü ve İstiklal Marşı’mızın kabulü hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Haftalık olağan basın toplantısını dün parti binasında gerçekleştiren BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, corona virüsü ve İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilişinin yıldönümü dolayısıyla bazı açıklamalar yaptı. Başkan Akpınar, “ Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmak zorunda kalmasın” dedi.

“Corona virüsü konusundaki çeşitli asparagas haberler ve provokasyonları da esefle kınıyoruz”

Çin’de başlayan ve birçok ülkeden sonra ülkemizde de bir kişide tespit edilen Corona Virüsü hakkında düşüncelerini dile getiren  Başkan Akpınar, “Ülkemizin de içerisinde bulunduğu ve teşhis de konulan corona virüsü ile ilgili olarak devletimizin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ediyor, halkımızın da uyarıları dikkatle dinlemelerini rica ediyoruz. Aynı zamanda corona virüsü konusundaki çeşitli asparagas haberler ve provokasyonları da esefle kınıyoruz. Virüsün bulaştığı hasta sayısının çok fazla olduğu ile ilgili olarak haber yayanları da devletimiz takibe aldı ve gerekli yasal işlemleri başlattı. Tekrar uyarmış olalım; devletimiz ve bakanlığımızın verdiği rakamlar gerçek ve hastalığın yayılma durumu şu an söz konusu değil. Olmayacağı anlamına gelmez, bu yüzden tedbiri elden bırakmamak gerektiğini düşünüyorum” dedi.

“Mekânları cennet olsun”

Başkan Akpınar, 12 Mart 1921’de, neredeyse ödül verilecek diye marşımızı yazmayı kabul etmeyen ve ‘Milletim aç ve perişan bir haldeyken ben milletime yazdığım bir İstiklal Marşı için para almam’ diyerek aldığı 500 liralık ödülün tamamını, aslında çok da ihtiyacı varken almayıp hayır kurumlarına bağışlayan ve ebediyen Türk milletinin İstiklal Marşı olan bu şiiri yazan Mehmet Akif Ersoy’u ve hayatı boyunca Mehmet Akif’in hangi ruh hali ve düşünce yapısıyla İstiklal Marşı’nı yazabildiğini düşünen, araştıran, hatta kabrinin Tacettin Dergahı’nda (Mehmet Akif Ersoy’un evi) olmasını vasiyet eden, 25 Mart 2009’da elim bir suikast sonucu öldürülen şehit Genel Başkanı’mız Muhsin Yazıcıoğlu’nu da anıyor, vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan vücudunu siper etmiş vatan evlatlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.

“Çanakkale ve Ankara’da gerçekleşecek olan anma etkinliklerine katılacağız”

Başkan Akpınar son olarak, “Bu bağlamda 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü vesilesi ile Çanakkale’de yapılacak anma etkinliklerine Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi’nin destekleriyle, Alperen Ocakları İl Başkanlığımız, Gölcük İlçe Başkanlığımız ve diğer ilçe başkanlıklarımızla birlikte düzenlemiş olduğumuz anma programına katılacağımızı bildiriyoruz. Otobüsler, 17 Mart gecesi İzmit Perşembe Pazarı ve Gölcük Anıtpark’tan otobüsler kalkacak. Katılmak isteyen vatandaşlarımızın da 14 Mart Cumartesi gününe kadar ilçe başkanlığımıza bildirmelerini rica ediyoruz. Aynı şekilde 25 Mart şehit liderimizin ölüm yıldönümü olması vesilesi ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı ile ilgili olarak 24 Mart gecesi Ankara’da yapılacak olan anma etkinliklerine katılacak olan vatandaşlarımızı da programımıza katılmayı bekliyoruz. 20 Mart Cuma akşamına kadar katılmak isteyen herkesin isimlerini ilçe başkanlığımıza yazdırmalarını rica ediyoruz. 15 Mart Pazar günü kongrelerini yapacak olan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı ve aynı zamanda tek aday olan Çetin Seymen’i şimdiden tebrik eder, Gölcük için hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.