DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çakmak, ‘Temizlik halkımızın geninde var’

Çakmak, ‘Temizlik halkımızın geninde var’

Gölcük Niğdeliler Başkan Vekili Cemil Çakmak, tüm dünyanın ve ülkemizin coronavirüsü tehdidi altında bulunduğu bugünlerde çok temkinli olması gerektiğini belirterek, ‘Bu belayı Allah’ın izniyle alacağımız sıkı önlemlerle atlatacağız’ dedi.

Doktorların tavsiyelerine mutlaka uymalıyız’

Coronavirüs tehlikesi altında olan ülkemizde ve ilçemizde gerekli mücadele tüm hızıyla sürüyor. Gölcük Niğdeliler Başkan Vekili Cemil Çakmak, yaptığı açıklamada bu süreçte herkesin üzerine önemli görevler düştüğünü belirterek, ‘Öncelikle Rabbim bu süreçten en kısa sürede kurtulmamızı nasip eylesin. Halkımız bu süreçte başta Sayın Sağlık Bakanımızın ve Doktorlarımızın açıkladığı gibi hijyene önem vermeli, yakın temastan kaçınmalıdır. Bu tehdit altında vatandaşlarda sarılmak, tokalaşmak gibi alışkanlarımızdan vazgeçmelidir. Evlerimizde bir müddet daha çıkmamak, virüsten en güzel korunma şeklidir. Sosyal izolasyonu mutlaka yerine getirmeliyiz.’ diye konuştu.

‘Özlediğimiz o güzel günlere en kısa zamanda yeniden kavuşacağız’

Çakmak, ‘Türk halkı tarihten beri temizliğe önem veren bir millettir. Bu yüzden hijyen kurallarına uymak bizim zaten genlerimizde var. Bu süreci inşallah en az kayıpla atlatıp, özlediğimiz o güzel günlere en kısa zamanda yeniden kavuşacağız’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.