DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Çocuklar güzel havanın tadını doyasıya çıkardılar

Çocuklar güzel havanın tadını doyasıya çıkardılar

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda yenilenerek hayata geçirilen Cumhuriyet Parkı, havanın güzel olması nedeniyle adeta çocukların akınına uğradı. Güneşli havanın tadını parkta oynayarak geçiren çocuklar oldukça mutlu oldukları gözlerden kaçmadı.

Çocuklar adeta parklara akın etti

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Parkı ailelerin ve çocukların en çok tercih ettiği parkların başında geliyor. Bir süredir mevsim normallerinin üstünde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle çocuklar adeta parklara akın etti. Özellikle okul çıkışı saatlerinde oldukça kalabalık olan parkta çocuklar gönüllerince eğlenirken ailelerde güzel havanın tadını parkın kenarlarında bulunan banklarda oturarak değerlendirdiler.

“Cumhuriyet Parkı’nı yapan Gölcük Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz”

Çocukları ile Cumhuriyet Parkı’na gelene aileler yaptıkları açıklamada, “ Cumhuriyet Parkı çocuklarımız ve bizim için gerçekten çok iyi oldu. Okul çıkışlarında çocuklarımız günün yorgunluğunu parkta eğlenerek atabiliyorlar. Bizlerde güzel havanın tadının çıkarabiliyoruz. Son bir haftadır hava gerçekten çok güzel. İnşallah böylede devam eder.  Cumhuriyet Parkı’nı yapan Gölcük Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.