DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DSHP Genel Başkan Yardımcısı Çağlayan Garipoğlu “MİLLETİMİZİN ACISINI PAYLAŞIYORUZ”

DSHP Genel Başkan Yardımcısı  Çağlayan Garipoğlu “MİLLETİMİZİN ACISINI PAYLAŞIYORUZ”

DSHP Genel Başkan Yardımcısı  Çağlayan Garipoğlu

“MİLLETİMİZİN ACISINI PAYLAŞIYORUZ”           

Demokratik Sol Halk Partisi (DSHP) Genel Başkan Yardımcısı  Çağlayan Garipoğlu,  Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad rejimine bağlı güçlerin Serakib’in güneybatısında Türk askerine yönelik saldırısında 33 Mehmetçiğin şehit düştüğünü, 32 askerimizin de yaralandığını hain saldırıyı esefle kınadıklarını ifade ederek, “Aziz şehitlerimizin vefakâr ailelerine ve Büyük milletimize sabırlar dileriz. Vatan sağ olsun!” dedi.

“Askerlerimizin kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz”

Demokratik Sol Halk Partisi (DSHP) Genel Başkan Yardımcısı  Çağlayan Garipoğlu yaptığı açıklamada, “Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad rejimine bağlı güçlerin Serakib’in güneybatısında Türk askerine yönelik saldırısında 33 Mehmetçiğin şehit düştüğünü, 32 askerimizin de yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Şehit sayımızın artmasından endişe etmekle birlikte, Türkiye’nin varlığı ve bakası için hayatlarını feda eden kahraman askerlerimizin aziz hatıraları önünde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz. Vatan için Şehadete eren kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, askerlerimizin kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde bu büyük acının da üstesinden geleceğine yürekten inanıyoruz. Kadim Devletimiz bütün kurum ve kuruluşlarıyla gerekli tedbirleri alarak bu hain saldırıya hak ettiği yanıtı mutlaka verecektir” dedi.

“Vatan sağ olsun!”

Garipoğlu sözlerinin devamında, “DSHP olarak Devletimizin terörle mücadelesinde ve terörü engellemek adına gerçekleştirdiği sınır ötesi operasyonlarında kahraman Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız.  Yüreklerimizi dağlayan bu acı haber karşısında Demokratik Sol Halk Partisi olarak şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere, milletimizin acısını paylaşıyoruz. Bu vesile ile 29 Şubat – 4 Mart arasında gerçekleştireceğimiz partimizin Balıkesir ve İzmir programlarını 5 Mart’a ertelediğimizi kamuoyuna duyurmak isteriz. Aziz şehitlerimizin vefakâr ailelerine ve Büyük milletimize sabırlar dileriz. Vatan sağ olsun!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.