DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap yeni adresinde YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap yeni adresinde

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap yeni adresinde oldukça yoğun ilgi görüyor.

Geçtiğimiz aylarda yeni adresleri olan Adnan Menderes Bulvarı No: 49’a   taşınan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap Gölcük Halkından oldukça yoğun ilgi görüyor. İlhan Köse tarafından 43 yıllık deneyimi ile 2014 yılından beride ilçemizde gerçek çağ kebap lezzetini sunuyor.

Müşterilerden yeni adrese tam puan

Tam bir aile şirketi olan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap’ta İlhan Köse eşi, iki çocuğu, yeğeni ve birde yardımcıları ile birlikte hizmet veriyor. Kış aylarında olmamız sebebiyle iş yerine kurulan soba ortama ayrı bir hava katıyor. Yeni adreslerinde yenilen yüzleriyle en iyi hizmet vermeye devam ettiklerini ifade eden Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap sahibi İlhan Köse, “ 2014 yılından beri Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunuyoruz. Eski adresimiz bize yetersi geldiği için yeni adresime geçtik. Yeni adresimizde kapalı alanda 80 kişilik açık alanda 25 kişilik bir alana sahibiz. Yeni adresimiz hem bizim için hem de müşterilerimiz için çok iyi oldu. Müşterilerimizden hep olumlu dönüşler alıyoruz” dedi.

“Cağ kebap Erzurumlu yaptığı zaman cağ kebaptır”

Cağ kebabın incelikleri hakkında da bilgi İlhan Köse, “ Cağ kebabı bizde aile mesleğidir. Ben bu işi 43 yıldır yapıyorum ve cağ kebap yapmayı babamdan öğrendim. 38 yıl Erzurum’da cağ kebapçılığı yaptıktan sonra 6 sene önce Gölcük’e yerleştim ve burada Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak hizmet vermekteyiz. Biz bu işi babamızdan öğrendik ve gerçek cağ kebapçısıyız. Biz Gölcük halkını kandırmak için değil gerçek cağ kebabını yedirmek için geldik. Zaten cağ kebap Erzurumlu yaptığı zaman cağ kebaptır. Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak tamamen kuzu eti kullanıyoruz. Kuzularımız bütün halde gelir ve işlemesini ve hazırlığını kendi ellerimle yaparım. Kuzularımız günlük olarak Balıkesir’den gelir ve kıvırcık kuzu etini kullanıyorum. dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.