DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Giresunlular birlik ve beraberlik için bir araya gelecekler

Giresunlular birlik ve beraberlik için bir araya gelecekler

Gölcük Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği birlik ve beraberlikleri için 8 Mart Pazar günü Değirmendere Kültür Merkezi’nde düzenleyecekleri kahvaltı programı ile bir araya gelecekler. Dernek Bakanı Şinasi Dede tüm hemşehrilerini kahvaltı etkinliklerine davet etti.

 İlçemizin en aktif derneklerinden biri olan Gölcük Giresunlular Derneği Başkanı Şinasi Dede 8 Mart Pazar günü birlik ve beraberlikleri için bir kahvaltı programı organize ettiklerini açıladı. 8 Mart Pazar günü Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan Kahvaltı programına Başkan Dede tüm hemşehrilerini ve Gölcük halkını davet etti.

 Kahvaltı ücretsiz olacak

8 Mart Pazar günü Değirmendere Kültür Merkezi’nde düzenleyecekleri kahvaltı organizasyonunu tamamen ücretsiz olduğunu ifade eden Başkan Dede yaptığı açıklamada, “8 Mart Pazar günü gerçekleştireceğimiz kahvaltı organizasyonumuzun asıl amacı derneğimiz olarak önümüzdeki günlerde derneğimiz adına bir yer almayı düşünüyoruz. Bu kahvaltı ile hemşehrilerimize bu fikrimizi açıklayacağız ve hemşehrilerimizden destek isteyeceğiz. Kahvaltımızın amacı bu. Tabi kahvaltımızı 8 Mart Dünya kadınlar Gününe getirmek istedik. Aynı gün ayrıca bayan hemşehrilerimizin kadınlar gününü kutlayacağız. Kahvaltımız ücretsiz olup tüm Giresunlu hemşehrilerimizin yanı sıra tüm Gölcük Halkını bekliyoruz. Daha sonraki günlerde programlarımız devamı olacaktır. Kahvaltı programımıza Gölcük Kaymakamımız Sayın Cengiz Karabulut’u, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’i ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Yaşar Çakmak’a davetiyelerimizi vereceğiz” dedi.

Dernek binası iki katlı olacak

Başkan Dede dernek binaları hakkında da bilgi vererek, “ Almayı düşündüğümüz dernek binamızın 2 katlı olmasını düşünüyoruz. Birinci katında lokal ve ikinci katında toplantı salonu ve özellikle bayan hemşehrilerimiz için sosyal ve kültürel alan olacak şekilde oluşturmayı düşünüyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.