DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK BELEDİYE MECLİSİ CUMHUR İTTİFAKI VE MİLLET İTTİFAKI BAHAR KALKANI HAREKATI TÜRK ORDUSUNA DESTEK İÇİN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

GÖLCÜK BELEDİYE MECLİSİ CUMHUR İTTİFAKI VE MİLLET İTTİFAKI BAHAR KALKANI HAREKATI TÜRK ORDUSUNA DESTEK İÇİN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Ülkemizin toprak bütünlüğünü korumak, bölgede gerginliği azaltmak ve göçü önleyerek bölgede yaşanan insanlık dramını bitirmek amacıyla Suriye İdlib bölgesinde olan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait konvoya yapılan hain saldırıda, 36 kahraman askerimiz şehit edilmiş, 30 kahraman askerimiz yaralanmıştır.

Acımız çok büyüktür. Bu alçak ve menfur saldırıyı Gölcüklü hemşehrilerimizin iradesinin tecelligahı olan Belediye Meclisi olarak, şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

Başta İdlib şehitlerimiz olmak üzere; vatan, millet ve mukaddesatımız uğruna hayatını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

İdlib’de, 6 Mayıs 2019’da başlayan ve artarak devam eden rejimin kara ve hava saldırıları sonucunda büyük bir insanlık dramı yaşanmaktadır. Buna bağlı olarak, radikalleşme ve göç artmış, 1500 masum sivil hayatını kaybetmiş, 5 binden fazlası yaralanmış ve 1 milyon 335 bin kişi evlerini ve topraklarını terk etmek zorunda kalmıştır.

Türk Ordusu; bölgede ateşkesin sağlanması, göçün önlenmesi ve akan kanın durdurulması ve bu suretle bölgeye barış, huzur ve istikrarın bir an önce getirilmesi ve ülkemizde yaşayan Suriyelilerin ülkelerine geri dönebilmelerini sağlamak amacıyla Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı Harekatı’ndan sonra, şimdi de; Bahar Kalkanı Harekatını düzenlemektedir.

Allah’ın izniyle İdlip’te devam eden Bahar Kalkanı Harekatıyla da bayrağımıza ve vatanımıza yönelik tüm emperyalist planları berheva edeceğiz!

Kahraman Türk Ordusu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kendisine verilen görevleri her zaman olduğu gibi, bundan sonra da üstün başarıyla gerçekleştireceğine olan inancımız tamdır.

Bölgenin istikrar, barış ve refahına karşı en büyük tehdit olan terör örgütlerinin ve rejimin bu yıkıcı faaliyetlerini sonlandırmak, yurtlarını zulüm, sürgün, baskı ve katliamla yitirmiş yüzbinlerce Suriyeli’nin vatanlarına dönüşlerini sağlamak için düzenlenen Bahar Kalkanı Operasyonu’nu Gölcük Belediye Meclisi olarak destekliyor, ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz.

Gölcük Belediye Meclisimiz, kahraman Mehmetçiklerimizin yanındadır. Allah, Ay Yıldız uğruna mücadele veren kahraman askerlerimizi korusun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.