DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Belediyesi Hizmet Binası önünde Üst geçit kullanıma açıldı

Gölcük Belediyesi Hizmet Binası önünde Üst geçit kullanıma açıldı

Gölcük Belediyesi Hizmet Binası önünde bulunan ve çürüdüğü için risk oluşturduğu için yerinden sökülen üst geçit yenilendi.   

İlçemizde en çok kullanılan üst geçitlerinden olan Gölcük Belediye Hizmet Binasının hemen önünde bulunan üst geçit geçtiğimiz aylarda yerinden sökülmüştü ve yeni üst geçidin montajına başlanmıştı. Dün itibariyle montaj çalışmaları biten üst geçit kullanıma açıldı.

Dış kaplama işleri kaldı

Dün itibariyle montaj çalışmaları biten üst geçit kullanıma açıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de yakından takip ettiği yeni üst geçidin dış kaplama işlemlerinin de en kıza zamanda tamamlanacağı açıklandı. 

Üst geçidi ilk olarak Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kullandı

Gölcük Belediye Binasının hemen önünde bulunan ve çürüdüğü için geçtiğimiz aylarda kaldırılan ve bir süredir montajı devam eden üst geçit kullanıma açıldı. İlçemizin en çok kullanılan üst geçitlerinden biri olan Belediye Hizmet Binası’nın önündeki üst geçidi ilk olarak Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kullanırken, Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “ D-130 Karayolu üzerinde, Gölcük Belediye Hizmet Binası önündeki üst geçit bugün itibariyle hemşehrilerimizin kullanımına açılmıştır. Hayırlı olmasını dilerim. Karayolları Genel Müdürlüğü 1.Bölge Müdürü Sayın Turgay Çolak’a ve ekibine de yatırım ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.