DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK BELEDİYESİ İKİ METRUK BİNAYI DAHA YIKTI

Gölcük Belediyesi, orta hasarlı olup onarım ve güçlendirilmesi yapılmayan binaların yıkımını gerçekleştirmenin yanı sıra, metruk binaları da yıkıyor. Ekipler; Yunus Emre Mahallesi ve Donanma Mahallesi’nde bulunan İki metruk binanın daha yıkımını gerçekleştirdi.

Gölcük Belediyesi, orta hasarlı olup onarım ve güçlendirilmesi yapılmayan binaların yıkımını gerçekleştirmenin yanı sıra, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan metruk binaları da yıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda; Yunus Emre Mahallesi 825.Sokak’ta ve Donanma Mahallesi, Anafartalar Caddesi No:30’da bulunan iki metruk binayı, Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yıkımı gerçekleştirildi.

“1 NİSAN’DAN BUGÜNE 36 BİNAYI YIKTIK”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Kent genelinde onarım ve güçlendirmesi yapılmayan orta hasarlı ve vatandaşların can güvenliğini tehdit eden, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan metruk binaların yıkımına devam edeceğiz. Yunus Emre Mahallesi ve Donanma Mahallesi’nde bulunan İki metruk binanın daha yıkımını gerçekleştirdik. Böylelikle 1 Nisan’dan bugüne kadar 36 binayı yıkmış olduk” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.