DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor Modafenspor’u 2-0’la geçti LİGDE RAHAT BİR NEFES ALDI

TFF 3. Temsilcimiz Gölcükspor 27. Hafta maçında Modafenspor takımını kendi evinde ağırladı. Temsilcimiz kritik bu maçı 2-0 kazanarak, ligde altın değerinde 3 puan aldı ve ateş hattından uzaklaştı.

Temsilcimiz bu maça İlyas, Ali Mert, Furkan, Batuhan, Evren Kilarci, Kadir, Akın, İsmail, M. Serdar, Taha ve Aykut onbiriyle başlarken, rakip Modafen maça Gökhan, H. Ozan, Ceyhun, M. Burak, Sergen, S. Emirhan, Ahmet, Rasim, Oğuzhan, Tunahan ve Emre on biriyle sahaya çıktı.

İlk yarı başladığı gibi tamamlandı

Ligde ateş hattını yakından ilgilendiren maçta temsilcimiz Gölcükspor son sırada bulunan Modafen takımını ağırladı. İlk yarıda temsilcimiz yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve ilk yarı başladığı gibi 0-0 berabere tamamlandı.

Gollerimiz Aykut ve Batuhan’dan

İkinci yarıya adeta fırtına gibi başlayan Kırmızı Şimşekler  dakikalar 52’yi gösterdiğinde Aykut Çift’in kullandığı penaltı atışıyla maçta 1-0 öne geçti. Bu golden sonra rakip kalede baskısını daha da arttıran Gölcükspor Batuhan’ın kaydettiği golle durumu 2-0’a çıkarttı. Bu dakikadan sonra iki takımda buldukları pozisyonları değerlendiremeyince temsilcimiz bu önemli maçı 2-0 kazanarak, ligde rahat bir nefes aldı.

GÖLCÜKSPOR:2 – MODAFENSPOR:0

STAT: Gölcük Şehir Stadyumu

HAKEMLER: Furkan Aksuoğlu **, Halil Altun **, Zafer Gayretli ** 4. Hakem Ömür Bozkurt **

GÖLCÜKSPOR: İlyas **, Ali Mert **, Furkan **(Dk. 81 Kadir Öğe **), Batuhan ***, Evren **, Kadir **, Akın **, İsmail **(Dk. 74 Emre **), M. Serdar **, Taha **,  Aykut ***(Dk. 83 Barış **)

MODAFENSPOR: Gökhan **, H. Ozan **, Ceyhun ** (Dk. Batuhan **), M. Burak **, Sergen **, S. Emirhan **, Ahmet **, Rasim **, Oğuzhan ** (Dk. 60 Yusuf Coşkun **), Tunahan ** (Dk. 68 Efe **), Emre **

GOLLER:Dk. 52 Aykut (Pen), Dk 58 Batuhan (Gölcükspor)

SARI KART: Dk. 16 Ozan, Dk.60 Ceyhun (Modafenspor), Dk. 48 Furkan (Gölcükspor)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.