DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor Yeşilyurt’a bileniyor

Gölcükspor Yeşilyurt’a bileniyor

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor hafta sonunda sahasında ağırlayacağı Yeşilyurt Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 

Uzuner, ‘İçeride ve dışarıda puan ve puanlar almak zorundayız’

Grubunda son İstanbul deplasmanında oynadığı maçta Halide Edip Adıvarspor’a mağlup olan Gölcükspor hafta sonu sahasında konuk edeceği kritik Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.   Gölcük Şehir Stadı’nda bu maçın seyircisiz oynayacak olması, kırmızı siyahlı temsilcimiz için en büyük dezavantaj olarak görülüyor. Gölcükspor teknik sorumlusu Ömer Faruk Uzuner, “İçeride ve dışarıda puan ve puanlar almak zorundayız. Yeşilyurt maçı gerçekten her iki takım için zor olacak. Ancak sahamızda maçı kazanıp, üst sıralara çıkmak istiyoruz” dedi.

Enver Yeşilyurt maçında sahada olamayacak

Bu arada Kırmızı Siyahlılarda sakatlanan Enver Kilarci’nin durumu da belli oldu.Başarılı futbolcunun çekilen emar sonucunda diz arka tendonunda ödem oluştuğu belirlendi. Enver Kilarci hafta sonu oynanacak olan Yeşilyurt maçında oynayamayacağı öğrenildi. Kırmızı Şimşeklilerden Akın ise kart cezalısı olduğu için kadroda yer alamayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.