DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Harb-İş Spor Tersane Turnuvasında toplanan kitaplar KÖY OKULLARINA KÜTÜPHANE OLUYOR

Harb-İş Spor Tersane Turnuvasında toplanan kitaplar

KÖY OKULLARINA KÜTÜPHANE OLUYOR 

Harb-İş Spor Kulübü Tersane futbol turnuvası sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğu ile başlattığı Düzce ve Elazığ da oluşturulacak köy okulu kütüphanesi için kitap toplama kampanyasına kitap bağışlarını toplamaya devam ediyor.

‘Bir kitap gönder bin çocuk okusun’

Harb-İş Spor Genel Kaptanı Hakan Çetiner, ‘Harb-İş Spor olarak turnuvayı anlamlandırmak için Kocaeli üniversitesi Türkçe Topluluğu üyesi yakın arkadaşlarım Beyza Zeynep Topçu ve Didem Geyik ile köy okulları projesini katkıda bulunmak istedik ve sahada kitap kutusu ile kitap  toplamaya başladık. ‘Bir kitap gönder bin çocuk okusun’ diyerek çıktığımız bu yolda bütün dostlarımızın desteğini bekliyoruz’ dedi.

Düşüncelerini dile getirdiler

Didem Geyik, ‘Çocukların yüzünde tebessüm olmak çok kolay, bir kitap ile onların gönüllerini kazanabilirsiniz. Desteklerinizi bekliyorum.’

Beyza Zeynep Topçu, ‘Türkçe Topluluğu olarak her yıl üç köy okuluna kütüphane kuruyoruz bu sene Harb iş spor kulübü sayesinde daha çok okula ulaşmaya çalışacağız, bütün güzel insanları duyarlı olmaya davet ediyorum’ diyerek çağrıda bulundu.

Kitap kampanyasına bağışta bulunan Tersane Çalışanı Yusuf Öztürk’ün küçük oğlu Göktuğ Hamdi Öztürk kitap kampanyasına bağış yaptığı kitaplara yazdığı not bütün takımları duygulandırdı. Göktuğ’un mektubunda, ‘Sevgili kardeşlerim; Bu birbirinden kıymetli kitaplarımı sizler için yolladım. Bir an önce bu yaşadığınız zorluklardan kurtulup evinize ve okulunuza kavuşmanız dileğiyle. Sizleri çok seviyorum. İnşallah orayı eviniz gibi hissedersiniz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.