DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ Parti kongreden sonra ilk toplantısını gerçekleştirdi HEP BİRLİKTE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, kongrelerinin ardından ilk haftalık toplantılarını geçtiğimiz akşam parti binasında gerçekleştirdi.

‘Seçilen bütün arkadaşlarımı kutluyor ve başarılar diliyorum‘

23 Şubat 2020 Pazar günü gerçekleştirdiğimiz 2.Olağan Kongremizde 32 asil 32 yedek yöneticimizi ve 62 il delegemizi seçime gitmek yoluyla seçmiş bulunuyoruz. Seçilen bütün arkadaşlarımı kutluyor ve başarılar diliyorum. Ayrıca kongremize katılarak bizlere destek olan ilçe delegelerimize, parti üyelerimize ve kongreye katılım sağlayan  herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Güven alarak seçilmiş olmaktan dolayı bir gurur yaşarken son günlerde ülkemizin içinde bulunduğu durumdan dolayı da üzüntülü ve kederliyiz. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yaslı ailelerine de başsağlığı diliyorum. Türk Yurdunun başı sağolsun’ dedi.

‘Sayın Vekilimize yapılan saldırı girişiminin yasal karşılığı olmalı’

Aynacı, ‘Son günlerde İyi Partili arkadaşlarımıza ve Milletvekillerimize yapılan saldırıları da kınıyoruz. İYİ Parti Denizli milletvekili Sayın Yasin Öztürk’e karşı Mecliste bir saldırı gerçekleştirilmiştir.Bu saldırının Gazi mecliste olması da ayrıca Gazi meclise karşı bir saldırı olarak görülmelidir.Bu saldırı girişiminde bulunan kişiler ve onlara referans olarak meclise girmelerini sağlayanlar hakkında derhal kanuni işlemlerin yapılarak tekrar böyle bir saldırının oluşumunu önlemek adına daha ciddi önlemlerin alınmasını bekliyoruz’ diye konuştu.

Ülkemizde insanımıza bu umut ışığını yakan liderin adı Meral Akşener’dir

Başkan Aynacı, son olarak, ‘İYİ Parti Türkiye’de bir umuttan doğdu. Çaresizlik içinde olan vatandaşlarımız Cesur yürekli bir kadının arakasından giderek ülkesi ve geleceği adına çözüme ortak olmak istemişlerdir. Ülkemizde insanımıza bu umut ışığını yakan liderin adı Meral Akşener’dir. Yeni seçilen Yönetim kurulumuz ile birlikte Genel Başkanımızın cesaretini örnek alarak bizlerde bu amaçla çök önemli bir görev üstlendik.Hep birlikte çok çalışacağız ve  Başaracağız…başaracağız…başaracağız’ diyerek konuşmasını tamamladı.  

Haber: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.