DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Konya ve Karamanlılar yarın kongreye gidiyor

Konya ve Karamanlılar yarın kongreye gidiyor

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Akkol, derneklerinin yarın gerçekleştirecekleri olağan kongreleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Akkol, ‘Kongremize tüm dostlarımızı davet ediyorum’ dedi.

Tüm dostlarımızı kongremize davet ediyorum

Başkan Akkol, “2017’de yapmış olduğumuz son kongrenin ardından 3 yıl geçti ve yeni bir kongre yapacağız. Pazar günü olağan kongremizi gerçekleştirmek amacındayız. Kongremizi sorunsuz yapmak istiyoruz. Tüm dernek üyelerimizi ve dostlarımızı kongremize davet ediyorum. Bizler görevimiz boyunca derneğimiz ve üyelerimiz için güzel çalışmalara imza attık. Geleneksel pikniklerimizi de yaptık ve hemşerilerimizi bir arada tutmaya gayret ettik. Hemşerilerimizi yine bir arada tutma amaçlı kahvaltı programları düzenledik. En önemlisi, bütçemizin elverdiği ölçüde, az da olsa birkaç öğrenciye burs vermeye gayret ettik. Bu zamana kadar bunun gibi birçok çalışmayı gerçekleştirdik. Yeni seçilecek yönetimden isteğimiz, yapılan etkinliklerin üzerine bir şeyler koyabilmeleridir. Örnek olarak futbol organizasyonlarında bir futbol takımı çıkarmayı gösterebiliriz. 2003 yılında kurulan derneğimizde 8 seneden bu yana dernek başkanlığı yapmaktayım. Derneğimizin kongresinde aday olmayı düşünmüyorum. Edindiğim duyumlara göre derneğimizin gençleşmesi yönünde, gençlerimiz tarafından bir yönetim listesi oluşturulmakta. Ben de gençlerimizin böyle bir liste ile yola çıkmaları durumunda onlara destek vereceğimi belirtebilirim. Genel kurulumuzda dernek tüzüğümüz, büyük ölçüde değişime uğrayacak. İstişare kurulumuz, genel kurulca seçilecek ve yeni yönetime yapacağı etkinliklerde katkı sağlayacak. Mahalle temsilcilikleri oluşturulup hemşerilerimize ve Konya-Karamanlılara gönül veren halkımıza daha kolay ulaşılacak. Genel kurulumuzda kabul edilirse, derneğimizi Türkiye Konyalılar Federasyonu’na üye yapmayı düşünüyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.