DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Levent Altun’un yeni romanı Maymun Tuzağı çıktı!

Levent Altun’un yeni romanı Maymun Tuzağı çıktı!

Gazeteci – Yazar Levent Altun’un 4. Kitabı Maymun Tuzağı ilk baskısını gerçekleştirdi.

Altun, bu romanında okuyucuya ‘İnsanları kendinden koru’ mesajı vererek empati yapmasını istiyor.

Buruk bir sevinç yaşadığını kaydeden Levent Altun, “Koronavirüs önlemleri kapsamında ilk kez tanıtım ve imza günü yapamayacağım. Ülke olarak da zor bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemi atlatmak için evde kalmak çok önemli. Bununla birlikte, evde kalmanın aynı zamanda kitap okumak için de bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde sağlıklı bir yöntemle kitabımı okuyucularla buluşturmayı planlıyorum. Umarım beğenirler” diye konuştu.

Aç gözlülük ve bencillik mesajı

Altun, Maymun Tuzağı romanında okuyucuyu karmaşık ilişkilerle dolu bir yolculuğa çıkarıyor. İnsanların aç gözlülüğü ve bencilliğine çokça vurgu yaparken, geçmişteki en zayıf ve karanlık yerlerini gün yüzüne çıkararak, pişmanlık ve hataları ile yüzleştiriyor. Romanın sonunda ise okuyucuyu son derece şaşırtıcı ve çarpıcı bir final bekliyor.

İyi insan olmanın vazgeçilmezliğini en ön sıraya yerleştiren roman, insanlarınfarklı sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamından kesitler sunuyor.

Ege Basımevi tarafından ilk baskısı yapılan kitap, önümüzdeki günlerde internet üzerinden satışa sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.