9899,72%5,26
39,77% -0,31
46,68% -0,45
4198,90% -0,03
6706,81% -0,50
8 Mart Dünya Kadınlar Günü ülkemizde ve ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk ve Yönetimi, kadın üyeleri için Izgara Diyarı’nda kahvaltı programı düzenleyerek, tüm kadınların ve partili kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
Dün sabah ilçemizde bulunan Izgara Diyarı’nda gerçekleştirilen kahvaltı programına MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, İlçe Yöneticisi ve eski İlçe Başkanı Necati Erdurmuş, partililer, İlçe Kadın Kolları üyeleri ve davetli kadınlar katılım sağladı.
Çakır, ‘Kadınlar olmadan toplum olgusu düşünülemez’
Kahvaltı programında kısa bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, şunları ifade etti: ‘’Biliyorsunuz ki Kadınlarımız toplumun en değerli yapı taşlarıdır. Kadınlar olmadan toplum olgusu düşünülemez. Bugün Partimizin Kadın Kolları Yönetimi de bu anlamlı programa imza attı. Kendilerine teşekkür ediyor, bütün Kadınların ve partimizin değerli Kadın Kolları üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum’ dedi.
Gül, ‘Kadınların mücadeleleri çok önemli’
MHP’nin değerli isimlerinden Nalan Gül, ‘Eğer kadınlar kim olduklarını, ne kadar değerli olduklarını bilmezse, anlamazsa kimse kadınlara bunu altın tepsi de sunmaz. Kadınların mücadeleleri çok önemli. Bunun için kadınlarımız toplum için ne kadar değerli olduklarını mutlaka bilmelidir’ diyerek konuşmasını tamamladı.
Ozantürk, ‘Kadınlar hak ettiği değeri görmeli’
Akabinde konuşma yapan MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk, şu konuşmayı yaptı: ‘Bugün gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programımıza katılım sağlayan siz değerli dostlarıma teşekkür ediyorum. 120 kadının hak mücadelesinde fabrika içinde yanarak hayatlarını kaybetmesiyle elde edilen bu anlamlı günü ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, can kaybı olmadan kadınlara vermiştir. Atatürk kadınlara 5 Aralık 1934 yılında seçme ve seçilme hakkı vererek, dünyaya da büyük örnek olmuştur. Kadınlar her alanda hak ettiği değeri görmelidir. Bizler bugün ülkemizde var olan Kadına Şiddetin ve Kadın Cinayetlerinin bitmesini diliyor, bütün kadınların bu müstesna günlerini kutluyorum’ dedi.
Karanfil hediye ettiler
Konuşmaların ardından MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk, kahvaltıya katılım sağlayan partili kadın üyelere karanfil takdim ederek, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun’ dedi.
Teşekkür plaketi takdim edildi
Akabinde partide emeği geçen 5 kadın üyeye
teşekkür plaketi takdim edilerek, ahde vefa örneği gösterildi.