DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Necati Çelik’te enfeksiyon komitesi önemli toplantı gerçekleştirdi

Necati Çelik’te enfeksiyon komitesi önemli toplantı gerçekleştirdi

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta odaklı bir hizmet sunmak, çalışan sağlığını da güvence altına almak amacıyla tüm branşlarda yapılan eğitim toplantılarına devam ediliyor. Necati Çelik Devlet Hastanesi Op. Dr. Yüksel Pehlevan Başkanlığı’nda hastanede enfeksiyon komitesi toplanarak, önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda önemli konular görüşülerek, karara bağlandı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde hasta odaklı bir hizmet sunmak bunların yanı sıra çalışan sağlığını da güvence altına almak amaçlı olarak tüm branşlarda değerlendirme toplantıları devam ediyor. Hastane Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında enfeksiyon komitesi toplandı. Düzenlenen enfeksiyon kontrol komitesi toplantısında; yataklı tedavi kurumlarında sağlık hizmetleri ile ilişkili olarak gelişen enfeksiyon hastalıklarını önlemek ve kontrol altına almak, konu ile ilgili sorunları tespit etmek, çözümüne yönelik faaliyetleri düzenleyip yürütmek amaçlı yapılması gerekenler görüşülerek karara bağlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.