DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

O otobüslerde yoğunluğun arttığı saatlerde EK SEFER İSTENİYOR

O otobüslerde yoğunluğun arttığı saatlerde

EK SEFER İSTENİYOR

İlimizde ve ilçemizde vatandaşlara önemli ulaşım hizmetinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 750 nolu hat yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar hafta içi sabah 07.30 ile 09.30 saatleri arasında yoğunluğun çok fazla olduğunu belirterek, bu saatler arasında seferlerin arttırılmasını istedi.

Vatandaşlar hizmetten memnun

Büyükşehir Belediyesi’nin 750 Karamürsel İzmit otobüs hattı, diğer hatlar olduğu gibi vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Özellikle hafta içinde otobüsteki yoğunluk oldukça artarken, bazı vatandaşlar yoğunluğun arttığı saatlerde seferlerin arttırılması gerektiğini belirttiler. Konu hakkında isteklerini belirten vatandaşlar, ‘Büyükşehir Belediyesi’ne bu önemli hizmetinden ötürü öncelikle teşekkür ederiz. İlimize ve ilçemize bu otobüslerin gelmesi bizim için gerçekten çok iyi oldu. Bu otobüsler hafta içi özellikle sabah 07.30 ile 09.30 saatleri arasında çok yoğun. Bizler yoğunluğun arttığı bu saatlerde seferlerin arttırılmasını istiyoruz. Umarız bu isteğimiz yerine getirilir’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.