DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Saatçi Mikail Usta’dan CORONA VİRÜSÜNE KARŞI TEDBİR

Saatçi Mikail Usta’dan

CORONA VİRÜSÜNE KARŞI TEDBİR

İlçemizin tanınmış saat ustalarından Mikail Usta Corona Virüsü tedbiriyle kapsamında iş yerini bir süreliğine kapattığını duyurdu.

Gölcük’ün verilen ve sayılan isimlerinden olan Saatçi Mikail Usta olarak tanınan Mikail Toraman, Corona Virüsü nedeniyle bir süre iş yerini açamayacağını iş yerinin kapısına astığı not ile duyurdu.

65 yaş üstünde

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de tespit edildiği günden beri gerekli önlemlerin alınmaya çalıştığı Corona Virüsü’ne karşı geçtiğimiz günlerde 65 yaş ve üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilmişti. Kendiside 65 yaş üstünde olan Saatçi Mikail Usta iş yerini bir süreliğine kapattığını duyurdu. Saatçi Misail Usta iş yerinin kapısına astığı notta, “ Korona virüs nedeniyle tedbir amaçlı bir müddet kapalıyım. Sayın dost ve müşterilerim sağlıklı günleriniz ve günlerimiz olsun” diyerek bir süre kapalı olduğunu duyurdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.