DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Şehiriçi minibüslerinde Corona Virüs tedbiri YOLCULAR ARTIK TEK KİŞİ OTURUYOR

Şehiriçi minibüslerinde Corona Virüs tedbiri

YOLCULAR ARTIK TEK KİŞİ OTURUYOR

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip Corona virüsünün Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye’de de görüldüğü açıklanmasının ardından ilçemizde geniş çaplı önlemler alınmaya devam ediyor. Alınan önlemler kapsamında şehir içi minibüslerinde koltuklarda bir kişi oturacak şekilde bariyer çekildi.

Önemli önlem

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsüb ülkemizde de tespit edildiği günden beri ilçemizde geniş çaplı önlemler alınıyor. Gölcük Belediyesi tarafından şehiriçi minibüslerine yapılan dezenfektan işleminin ardından alınan yeni karar ile minibüslerde ikili koltuklarda artık tek kişi oturabilecek.

Vatandaşlar uygulamadan memnun

İlçemizde bulunan şehiriçi minibüslerinde Corona Virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında ikili koltukların yarısına şerit çekildi ve tek kişi oturabilecek şekilde ayarlandı. Alınan bu karar ve uygulama vatandaşlar tarafından da olumlu karşılanırken vatandaşlar, “ Tüm dünya ile bizlerde Corona Virüsüne karşı mücadele ediyoruz. Mümkün oldukça evlerimizden çıkmamaya çalışıyoruz ama mecbur kalınca şehiriçi minibüsleri kullanmak zorunda kalıyoruz. Alınan bu önlem bir nebzede olsa insanların dip dibe durmalarını engelliyor. Bu önlem bizleri oldukça mutlu etti. Dileriz ülkemiz başta olmak üzere bu virüsü en kısa zamanda  tüm dünyada atlatacağız” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.