DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ziyaretliler Derneği çalışmalarına aralıksız devam ediyor 400 KİŞİYE SICAK YEMEK

Ziyaretliler Derneği çalışmalarına aralıksız devam ediyor 400 KİŞİYE SICAK YEMEK

Ziyaretliler Derneği çalışmalarına aralıksız devam ediyor

400 KİŞİYE SICAK YEMEK

İlçemizin en aktif derneklerinden olan Gölcük Ziyaretliler Derneği Corona Virüsü ile mücadele etiğimiz şu gönlerde çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Başkan Öztürk yaptığı açıklamada aşevi olarak her gün 400 kişilik yemek dağıttıklarını açıkladı.

Yapmış olduğu çalışmalar ile büyük takdir toplayan Gölcük Ziyaretliler Derneği, Corona Virüsü ile mücadele ettiğimiz şu günlerde ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk yapmış olduğu açıklamada Dernekleri bünyesinde bulunan aş evinden her gün 400 kişiye sıcak yemek verildiğini ayrıca yine ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi teslim ettiklerini açıkladı.

Aşevi aralıksız devam ediyor

Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü ile mücadele ettiğimiz şu gönlerde ilçemizin en aktif derneklerinden olan Gölcük Ziyaretliler Derneği çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tedbir amacıyla Dernek lokallerini ve Dernek binasının üst karında bulunana 4-6 yaş Kuran Kursu ve gündüz bakım evini geçidi olarak kapattıklarını ve dezenfekte ettirdiklerini fakat aşevini kurallara uygun olarak açık olduğunu ifade eden Gölcük Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk yaptığı açıklamada, “Gölcük Ziyaretliler Derneği olarak Corona Virüsü ile mücadele ettiğimiz şu günlerde derneğiz olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Derneğimizin bünyesinde hizmet verdiğimiz aşevimiz aralıksız olarak ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor. Şu anda özellikle 65 yaş üstü vatandaşlar başta olmak üzere 400 kişiye her gün sıcak yemek dağıtılmakta” dedi.

Erzak kolisi sayısı arttırılacak

Bu süreçte kendilerine daha fazla sorumluluk yüklendiğini ifade eden Başkan Öztürk, “Bunun yanı sıra HASENE Derneği’nin desteği ile yine ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi yardımında bulunuyoruz. Yemek dağıtımlarımızı Gölcük Kaymakamlığı ve Gölcük Belediyesi’nin Gölcük Vefa Sosyal Grubu ile ortaklaşa çalışıyoruz ve yapmış oldukları çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Yemeklerimizi yine belediyemizin veya kaymakamlığımızın desteği ile teslim ettiğimiz gibi kendi imkanlarımızla da ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Şu anda ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi dağıtmaya devam ediyoruz fakat bunun yanında bu süreçte çalışamayan ve maddi sıkıntı yaşayan ailelere ayrıca erzak yardımında bulunacağız. Bunun için HASENE’den gelecek olan erzak kolilerini bekliyoruz. Gelen erzak kolileri doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacağız” dedi.

“ Ziyaretliler Derneği sizin için çalışıyoruz siz evde kalın”

Gölcük Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk son olarak, “ Bu süreçte vatandaşlarımızın çok dikkatli olması ve mümkün olmadığı sürece evlerinden çıkmamalarını rica ediyoruz. Gölcük halkından tek bir istirhamımız var. Ziyaretliler Derneği sizin için çalışıyoruz siz evde kalın” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.