DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

1500’e yakın vatandaşa maaşlarını kapılarında ödediler HİZMETLER DEVAM EDİYOR

1500’e yakın vatandaşa maaşlarını kapılarında ödediler

HİZMETLER DEVAM EDİYOR

Tüm dünya gibi mücadele ettiğimiz Coronavirüs tedbirleri kapsamında 65 üstü, engelli ve kronik hastalığı olan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilmişti. Gölcük Kaymakamlığına bağlı ekipler 1500’e yakın vatandaşa maaşlarını kapılarında ödediler.

11 ekip, 1306 kişiye ödeme yaptı

Coronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler kapsamında 65 üstü, engelli ve kronik hastalığı olan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilmişti. Alınan bu tedbir nedeniyle maaşlarını alamayan vatandaşlara Gölcük Kaymakamlığına bağlı oluşturulan 11 ekip ile maaşları kapılarında ödendi.

“Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın”

Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünya gibi ülkemizi de etkisi altına alan Coronavirüsü tedbirleri kapsamında ihtiyaç sahiplerine yönelik verilecek olan bin liralık yardımlar sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Yetkililerden yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz 65 yaş üstüne 1000 TL ödemesini evde yapıyorlar. Bu zamana kadar 11 ekiple 1306 kişiye ödeme yapıldı ve yapılmaya devam edeceğiz” denildi. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut yaptığı açıklamada, Kaymakamlık olarak coronavirüse karşı topyekun mücadele etiklerini ifade ederek mecbur kalmadıkça vatandaşların sokağa çıkmamalarını tekrardan dile getirdi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.