DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

5 Gönüllü Öğretmen Sağlık Çalışanları için koruyucu önlük dikiyor İYİ Kİ VARSINIZ

Gölcük Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticileri gönüllü olarak Gölcük Devlet Hastanesi  Personeline günde 30 adet koruyucu önlük dikerek, yaşadığımız bu zor süreçte sağlık çalışanlarına önemli destek oluyorlar.

‘Sağlıkçılarımıza verdiğimiz desteğin gururunu yaşıyoruz’

5 Gönüllü Öğretmen Hatice Yıldız, Hanife Çaylı Arslan, Nilgün Enderin, Zuhal Güben ve Emel Karasu sağlık çalışanları için yaptıkları bu çalışma ile büyük takdir topluyor. Gönüllü Öğretmenler, ‘Biz bu süreçte gönüllü olarak çalışmaktan çok memnunuz. 41 Usta Öğretici arkadaşımızla 30 bine ulaşan maske sayımız oldu. Bizler bu yüzden sağlıkçılarımıza verdiğimiz desteğin gururunu yaşıyoruz. Halk Eğitim Merkezimizin vesilesiyle bu gururu yaşıyoruz. 5 kişilik bir grup olarak önlük dikimine yoğunlaştık. Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Orhan Temiz beyefendiye ve Müdür Yardımcımız Sayın Ümran Ceyhan hanımefendiye bizlere verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyoruz’ dediler. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.