DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘LİDERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ’

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

‘Dünyaya örnek olduk’

Ellibeş, “Dünyadaki birçok ülkenin aksine ülkemizde coronavirüs tedavisi herkese ücretsiz yapılıyor. İyileşen sayısı, vaka sayısını geçmiş durumda. Ekonomik İstikrar Paketi aracılığıyla 100 milyar TL’lik paket 200 milyar TL oldu. Kısa Çalışma Ödeneğine şimdiye kadar 291 bin 594 firma, 3 milyon 194 bin 610 çalışanımız başvuruda bulundu. ABD dahil, 54 ülkeye tıbbi malzeme yardımında bulunduk. İsveç’te bir kızımızın çağrısıyla babasını ambulans uçakla anında ülkemize getirdik. Çalışmalar devam ediyor, 59 ülkeden 25 bin vatandaşımız daha Türkiye’ye getirilecek. Şöyle bir eskiyi düşünün. Çocuğunu sigortası kesildi diye komşusunun karnesiyle muayene ettiren Türkiye’den bugünlere geldiğimizi görmek her vatandaşımız için ülkesiyle gurur duyma vesilesidir. Hastanelerimizdeki görüntüler dünya basınında örnek hizmetler olarak gösteriliyor. CNN, BBC gibi uluslararası yabancı kanallar, kendi ülkelerinde yapılamayan hizmetlere karşılık “Ama Türkiye yaptı” diye haber sunuyor. Sağlık altyapımız sayesinde salgınla mücadelede bile hastanelerimizde doluluk oranımız halen düşük seviyede. Devletimizin koordinasyonunda ihtiyaç sahiplerine yardımlar düzenli olarak ulaştırılıyor. Her bir AK Parti mensubu olarak şunu biliyoruz ki sağlık başta olmak üzere Cumhurbaşkanımızın başkanlığında 18 yıldır atılan her adım bizi bugünlere hazırlamıştır. Partimizle ve liderimizle gurur duyuyoruz” dedi.

Ramazan ayı’nda çalışmalarımızı tam gaz sürdürüyoruz

İl Başkanı Ellibeş, “Coronavirüs nedeniyle çalışmalarımız farklı ve alışık olmadığımız şekilde ama yine milletimizle gönül gönüle vererek devam ediyor. İlk andan itibaren, başta 65 yaş ve üzeri üyelerimiz olmak üzere, teşkilatımızın tamamıyla temasa geçerek, varsa ihtiyaçlarını karşılamak için çalışma başlattık. Ramazan Ayı ile birlikte bu çalışmayı genişleterek, bütün vatandaşlarımızla iletişime geçerek desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.