DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar’dan coronavirüsle mücadelede önemli uyarı ‘REHAVETE KAPILMAYALIM’

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar’dan coronavirüsle mücadelede önemli uyarı ‘REHAVETE KAPILMAYALIM’

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar’dan coronavirüsle mücadelede önemli uyarı

‘REHAVETE KAPILMAYALIM’

 Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Şahin Akpınar, coronavirüs salgınının seyriyle ilgili istatistiklerin iyi görünmesinin, uyulması gereken kurallar konusunda rehavete sürüklememesi gerektiğini söyledi.

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, coronavirüs salgınının seyriyle ilgili istatistiklerin iyi görünmesinin, uyulması gereken kurallar konusunda rehavete sürüklememesi gerektiğini söyledi.

‘TARİHİMİZİN EN ZOR DÖNEMLERİNDEN GEÇİYORUZ’

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “Ülkemizde, salgının seyriyle ilgili istatistiklerin diğer ülkelere göre daha iyi görünmesi ve düşme eğilimine girmesi, yaşadığımız facianın büyüklüğünü idrak etme ve uymamız gereken kurallar konusunda bizi rehavete sürüklememeli. Tedbirlere, devletin, hepimizin sağlığı için aldığı kararlara harfiyen uymalı, fedakarlıkla görev yapan kamu görevlilerine yardımcı olmalıyız. Bu vesileyle tekrar, insanüstü bir gayretle, çalışan değerli sağlık çalışanlarımıza, emniyet ve diğer kamu görevlilerimize şahsım, camiamız ve milletimiz adına teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

‘ERMENİ İDDİALARININ HİÇBİR GERÇEĞİ YOKTUR’

Ermeni iddialarının hiçbir tarihi, hukuki ve siyasi gerçekliğinin olmadığını söyleyen Akpınar, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Nisan’da, asılsız soykırım iddialarıyla karalanmaya, zor duruma düşürülmeye, çembere alınmaya çalışılıyoruz. Türkiye’nin maruz kaldığı Ermeni iddialarının hiçbir tarihi, hukuki, siyasi gerçekliği yoktur. Ermeniler, bugün, dünya üzerinde, kimlikleri, dinleri ve dilleriyle var olmalarını, Türklere borçludurlar” ifadesini kullandı.

‘VATANDAŞLARIMIZ MAĞDUR EDİLMEMELİ’

Yaşanan salgın sonrası, dünyayı ve Türkiye’yi her alanda yeni ve alışık olmayan sorunların beklediğini ifade eden Akpınar, “Maalesef her kriz döneminde olduğu gibi haksız kazanç sağlamaya çalışanlar, bu dönemde de vatandaşlarımızı mağdur etmeye devam ediyorlar. Bu dönemde, denetimlerin ve tedbirlerin mümkün olduğu ölçüde artırılmasının önemine dikkat çekmek istiyorum. Stajları yarım kalan, burs alamayıp kredi kullanan öğrencilerimizin mağdur olmamaları için gerekli düzenlemelerin yapılması gerekiyor. Yine, kısa çalışma ödeneğinin ve ücretsiz izne çıkarılanlara ödenen desteklerin asgari ücret seviyesine çıkarılması gerektiğini ve bununla ilgili talepleri de ilgililerle paylaşmak istiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.