DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Büyükşehir Şehir Tiyatroları çocuklara bayram havası yaşattı

Büyükşehir Şehir Tiyatroları çocuklara bayram havası yaşattı

Büyükşehir Şehir Tiyatroları’nın anlamlı etkinliği ile çocuklar 23 Nisan’ı doyasıya yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara evde bayram havası yaşattı. Şehir Tiyatroları oyuncuları masal kahramanları kostümlerini giyip yine Şehir Tiyatroları’na ait gezici tır ile kentin farklı noktalarında kortej düzenledi. Etkinliği gören ve duyan çocukların heyecanı ve sevinci ise görülmeye değerdi.

ÇOCUKLAR BAYRAMINI YAŞASIN DİYE

Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs ile mücadeleye devam ederken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara özel bir etkinlik düzenledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatı ile Kocaeli Şehir Tiyatrosu oyuncuları, çocukların 23 Nisan Bayramını evlerde de yaşaması için anlamlı bir etkinliğe imza attı.

MASAL KAHRAMANLARI KOSTÜMLERİNİ GİYDİLER

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları bu kapsamda çocuklara evde bayram havası yaşatmak amacı ile masal kahramanlarının kostümlerini giydi. Şehir Tiyatroları gezici tırı ile kentin birçok noktasını ziyaret eden oyuncular, çocuklara ve ailelerine eğlenceli bir 23 Nisan geçirmesini sağladı. Aileler ve çocuklar balkonlara çıkarak 23 Nisan coşkusunu yaşama fırsatı buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.