DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çakmak, ‘Gölcük’te coronavirüsle mücadeleden memnunuz’

Çakmak, ‘Gölcük’te coronavirüsle mücadeleden memnunuz’

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkan Yardımcısı Cemil Çakmak coronavirüs ile mücadele ettiğimiz şu günlerde ülkemiz ve ilçemiz olarak çok güzel mücadele edildiğini ifade ederek, “ Coronavirüs’e karşı verilen mücadele bizi mutlu ediyor” dedi.

Tüm dünya gibi ülkemizde Coronavirüs’e karşı mücadele etmekte. Gölcük Niğdeliler Derneği Başkan yardımcısı Cemil Çakmak ülkemiz ve ilçemiz olarak Coronavirüs’e karşı çok güzel mücadele ettiğimizi ifade etti. Çakmak yaptığı açıklamada “ülke olarak en kısa zamanda bu virüsten kurtulmayı diliyoruz” dedi.

Tabi bu gelişme insanları umutlandırıp tedbiri elden bırakmamaları gerekiyor

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkan Yardımcısı Cemil Çakmak yaptığı açıklamada, “ Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs’e karşı ülkemiz olarak topyekun mücadele vermekteyiz. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın başta olmak üzere ülke olarak verdiğimiz mücadele bizleri mutlu ediyor. Yapılan son açıklamalarda da vaka sayısını ve ölüm sayısının azaldığı gözlemlenmekte. Bu gelişmede virüsün yakın bir zamanda ülkemizden gideceği anlamına geliyor. Tabi bu gelişme insanları umutlandırıp tedbiri elden bırakmamaları gerekiyor. Yapılan özverili çalışmalardan ötürü Gölcük Belediye başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.