DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Coronavirüs kapımıza kadar geldi KAPATIN ŞU BANKLARI

Coronavirüs kapımıza kadar geldi

KAPATIN ŞU BANKLARI

İlçemizde parklarda bulunan oturma yerlerine yaşadığımız bu hassas süreçte vatandaşların kendi sağlıkları için oturmalarına izin verilmemeli.

‘Gerek Kaymakamlık gerek Belediye bu mücadelede yoğun çaba sarf ediyorlar’

Tüm dünyada ve ülkemizde etkili olan ve dünya genelinde 60 bin can alan coronavirüs tedbirleri kapsamında Sakarya’da bir mahalle karantina altına alınırken, Kocaeli ile birlikte 30 İl’e giriş çıkış yasaklandı. Devlet her türlü önlemi alıyor. Gerek Kaymakamlık gerek Belediye bu mücadelede yoğun çaba sarf ediyorlar. Yaşanan bu süreçte ilçemizde özellikle Anıtpark ve diğer parklarda bulunan oturma yerlerine vatandaşların oturması kendi sağlıkları için engellenmeli.

Bu önemli bir eksik

Fakat bu parklardaki banklar özellikle çardak şeklinde olan oturma yerleri kaldırılamıyorsa neden etrafı çevrilip, kapatılamıyor? Bu önemli bir eksik. İnsanlar oraya gidip oturuyor. Sonra evlerine gidiyor. Dolayısıyla bu durum tehlike arz ediyor. Bu hassas süreçte ilçemizde bulunan  parklardaki banklara insanların oturmasına kendi sağlıkları için izin verilmemeli.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.