DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gökçe Apartmanı sakinlerinin 23 Nisan etkinliği büyük beğeni topladı HELAL OLSUN SİZE

Gökçe Apartmanı sakinlerinin 23 Nisan etkinliği büyük beğeni topladı

HELAL OLSUN SİZE

Donanma Mahallesi Anafartalar Caddesi’nde bulunan Gökçe Apartmanı tüm çocuklar ile birlikte 23 Nisan coşkusunu bahçelerine ve balkonlarında yaşadılar. Ortaya çıkan görüntü görülmeye değerdi.

Bahçe ve evlerinin camlarını süslediler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yıldönümü münasebetiyle ilçemizde renkli ve güzel görüntüler ortaya çıktı. Coronavirüs önlemleri kapsamında bu sene milli bayramımız evlerde kutlandı. İlçemizde Donanma Mahallesi’nde bulunan Gökçe Apartmanı sakinleri ve çocukları bahçelerini ve evlerinin camlarını resim ve balonlarla süsledi. Ortaya çıkan görüntü oldukça güzel olurken, binayı görenler yapılan etkinliği çok beğendi. Bina sakinleri, ‘Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Bu coşkuyu çocuklarımızla paylaştığımız için çok mutluyuz’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.