DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ YENİDEN DEZENFEKTE EDİLDİ

GÖLCÜK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ YENİDEN DEZENFEKTE EDİLDİ

Coronavirüs ile mücadele ettiğimiz şu günlerde  alınan önlemler kapsamında Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi  yeniden dezenfekte edildi.

Merkez haftada 3-4 kez dezenfekte ediliyor

Coronavirüs (Covid-19) karşı alınan önlemler kapsamda Gölcük ADSM’de haftada 3-4 kez dezenfekte çalışması yapılıyor.  Bu kapsamda merkezin hasta bekleme alanları, poliklinikler, koridorlar, merdivenler,mescit, dış alanlar vb. tüm bölümler Mesai saatinden sonra yeniden ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Hastane yönetiminden teşekkür

Hastane Yönetimi tarafında yapılan açıklamada ” Tüm dünyada salgın oluşturan Coronavirüs’ten korunma tedbirleri kapsamında hastanemizde de büyük bir özenle dezenfeksiyon çalışmaları yapılmakta olup, bu çalışmalarımız rutin olarak devam edecektir. Bu konuda bizlere destek olan Gölcük Belediyesine Hastane Yönetimi olarak şükranlarımızı sunar, çalışmalarında başarılar dileriz” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.