DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN ÇÖLYAK HASTALARI İÇİN YENİ HİZMET

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN ÇÖLYAK HASTALARI İÇİN YENİ HİZMET

Gölcük Belediyesi, ÇÖLYAK hastaları için önemli bir hizmeti geçtiğimiz ay hayata geçirmiş, hizmet binasında “Glütensiz Ekmek ve Un” satışına başlamıştı.

EKMEKLER, HASTALARIN EVLERİNE GÖTÜRÜLDÜ

Alınan Korona Virüs tedbirleri kapsamında ise; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer talimatıyla, ÇÖLYAK hastalarının ekmek ve un siparişleri evlerine servis edildi. Kurulan ekip, tek tek hastaları telefon ile aradı. Siparişleri aldıve ekmek ve unları evlerine götürdü. Bu hizmetten dolayı ÇÖLYAK hastaları çok memnun oldu.Başkan Sezer’e ve ekiplere teşekkür etti. Korona Virüs tedbirleri sona erinceye kadar bu hizmetin devam edeceği bildirildi.   

YORUMLAR

  1. Mustafa dedi ki:

    Bu hizmet gerçekten takdire şayan teşekkürler Gölcük belediyesi ve çalışanları 👍🏻