DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası’ndan İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf  Odası’ndan

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf  Odası Başkanı Abrurrezzak Tuncer yaptığı açıklamada Tüm dünya gibi ülkemizin de mücadele ettiği Corona Virüs tedbirleri kapsamında işi olmayan, çalışamayan esnaflara bu zor günlerde yanında olmak adına evlerine erzak götüreceklerini açıkladı.

Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs tedbirleri kapsamında kapanan  birçok iş yerinde çalışan vatandaşlar bu süreçte işsiz kaldı. Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf  Odası Başkanı Abrurrezzak Tuncer bu süreçte, “Hepimiz kardeşiz bugünleri birlikte aşacağız” diyerek pazarcı esnaflar olarak zor durumda olan ailelere destek olacaklarını açıkladı.

“Hepimiz kardeşiz bugünleri birlikte aşacağız”

Tüm dünya gibi ülkemizde Corona virüsüne karşı mücadele ediyor. Alınan tedbirler kapsamında kapanan birçok iş yeri ile mağdur olan ailelere destek olacaklarını açıklayan Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf  Odası Başkanı Abrurrezzak Tuncer yaptığı açıklamada, “ Gün yardım günü ve biz seyyar pazarcılar olarak bu zor günde  işi olmayan, çalışamayan muhtaç kardeşlerimizin  yanında olmak adına esnaf arkadaşlarımıza yardım kampanyası yürütüyoruz ve evlerine erzak götürmeye karar verdik.  Hepimiz kardeşiz bugünleri birlikte aşacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.