DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü’nün başarısı ülke gündeminde

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü’nün başarısı ülke gündeminde

Türkiye’nin cimnastik branşında önde kulüplerinden olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü her zaman olduğu gibi farklılığı ve başarılarıyla ulusal basından ve ülke gündeminden düşmüyor.

Yaklaşık bir ay önce Kulübün Coronavirüs sebebiyle Türkiye’de bir ilk olarak başlattığı ve Türkiye’ye bir ilk olarak örnek olan ve hızla yayılan ONLİNE spor ve cimnastik antrenmanları projesi adeta ülke spor gündemine oturarak ulusal basına konu olmaya devam ediyor.

Salgının başlamasıyla birlikte düzenli olarak kulüp antrenörlerinin kulübün resmi sosyal medya hesaplarından online olarak evinden çıkamayan çocuklara yaptırmış olduğu çalışmalarla büyük beğeni toplayan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanı ve başantrenörü Tolga Havuç’un bizzat kendi yönettiği online spor ve cimnastik dersi bir ulusal kanala konu oldu.

Yayınlanan haberde evden spor yapan cimnastikçilere Galatasaray’ın yıldızı Radamel Falcao’nun da katıldığı gözüküyor. Galatasaylı yıldızın katılmasıyla da haber ülke genelinde büyük yankı uyandırdı…

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan ilimizin başarılı gençlerinden Kulüp Başkanı ve Başantrenör Tolga Havuç: ‘Her ne sebeple olursak olalım durmadan yılmadan günümüzün şartlarını ve teknolojiyi kullanarak üyelerimize ve ülke sporumuza hizmet etmeye devam edeceğiz. Sayın Radamel Falcao’ya da ayrıca teşekkür ediyorum. Kurucusu olduğum Kocaeli cimnastik ailesi olarak gururluyuz.’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.