DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, “TARIMA GEREKEN ÖNEM VERİLMELİ”

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,

“TARIMA GEREKEN ÖNEM VERİLMELİ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, ülkemizde tarıma gereken önemin verilmesi gerektiğini belirtti.

‘Üretim yapmamız şart’

Başkan Çakır, ‘Ülkemiz ve tüm dünya büyük bir sınav veriyor. Coronavirüs’ün ülkemizde etkili olduğu ilk günlerde vatandaşlarımız ne mobilya ya nede otomotiv sektörü ile ilgilenmiş sadece tarım ürünlerine yoğunluk vermiştir. Buda demek oluyor ki ülkemizde ilk önceliğimiz tarım olmalıdır. Bizler her zaman dile getirdiğimiz gibi çiftçilerimizin mutlaka köylerine geri dönmelerini ve tarım alanında  üretmelerini istiyoruz. Gelecekte tarım ürünleri çok değerli olacağı için ellerindeki fabrikaları yani tarım arazilerini mutlaka değerlendirmelerini istiyoruz. Şehirlerden köylere yapılacak olan göç ile hem şehir yoğunluğu azalmış olacak hem de sağlık açısından daha iyi olacaktır. Ayrıca ekonomimize katkıda bulunacakları için tarım arazisi olan köylülerimizin köylerine geri dönmelerini ve üretime geçmelerini istiyoruz” dedi.  

‘Sağlıkçılarımıza bu süreçte daha saygılı olunmalı’

Başkan Çakır, son olarak, “ Tüm dünya gibi ülkemizde Coronavirüs’e karşı mücadele etmekte ve bu süreçte alınan tedbirlere ve verilen kurallara uyulması son derece önemli olduğu düşünüyorum. Özellikle sağlıkçılarımıza bu süreçte daha saygılı olunmalı. Bu süreci daha hızlı bir şekilde atlatmak için kurallara uymamız gerekiyor. Ayrıca bu süreçte omuzlarında daha çok yük olan sağlıkçılarımıza da saygılı olmamız gerekiyor. Onlar bizi yaşatmak için görevlerinin başındalar bizlerde bu süreçte üzerimize düşen görevleri terine getirmeli ve zorunlu olmadıkça evlerimizden dışarı çıkmayalım” diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.