DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Onlar da sahipsiz değiller

Onlar da sahipsiz değiller

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, virüs salgınının başlangıcından bu yana sokak hayvanlarına 20 ton mama verdi   

20 ton mama sokak hayvanlarına verildi

Koronavirüs ile her alanda mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor. İki ayrı ekip ve vektörel mücadele ekipleri virüs salgınının başından bu yana 20 ton kedi ve köpek mama dağıtımı gerçekleştirdi.

20 TON MAMA

Büyükşehir Belediyesi koronavirüs nedeni ile vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamalarını da göze alarak sokak hayvanlarının aç kalmamaları için çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir ekipleri bu kapsamda kent genelinde bir çalışma uygulayarak sokak hayvanlarına sahip çıktı. Virüs salgının başlangıcından bu güne 20 ton mama sokak hayvanlarına verildi.

2 AYRI EKİP TÜM İLÇELERDE KEDİ VE KÖPEKLERİ BESLİYOR 

Sokak hayvanlarına yönelik mama çalışması kapsamında iki ayrı ekip Karamürsel’den İzmit’e Umuttepe Kampüsü’den Gebze’ye kadar kedi ve köpekleri 12 ilçede besliyor. Ayrıca 12 ilçede sivrisinek, karasinek ve hastalık bulaştıran canlılarla mücadele veren vektörel mücadele ekipleri de araçlarında mama bulundurarak, çalışma yaptıkları sırada rastladıkları sokak hayvanlarını besliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.