DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Pazar günleri kurulan Hisareyn semt pazarı PERŞEMBE GÜNÜ KURULACAK

Pazar günleri kurulan Hisareyn semt pazarı

PERŞEMBE GÜNÜ KURULACAK

Geçtiğimiz haftasonu uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle hem pazarcıların hem de Hisareyn’de yaşayan vatandaşları mağdur olmamaları için Hisareyn Semt Pazarının günü pazardan perşembeye alındı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz haftasonu uygulanan ve önümüzdeki haftasonu da uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Pazar günleri kurulan Hisareyn semt pazarı Perşembe gününe alındı.

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer yaptığı açıklamada, “ Coronaviris tedbirleri kapsamında geçtiğimiz hafta sonu sokağa çıkma yasağı sebebi ile Hisareyn Karaköprü Mevkii’nde kurulan semt pazarımız kurulamamış ve esnafımızın ellerinde malları kalmıştı. Sebze meyve esnafımızın ellerinde malları kalıp bozulmasın ve aynı zamanda da o bölgede yaşayan halkımızın şehre yoğunlaşmamaları nedeniyle Karaköprü Mahallemizde  Pazar günleri  kurulan Hisareyn pazarımızı geçici bir süreliğine  perşembe günü kuracağız. Bu süreç geçtikten sonra semt pazarımız yine eskisi gibi Pazar günleri kurulmaya devam edecekti. Semt pazarlarımızda hem pazarcı esnafımız olarak hem de belediyemizle koordineli bir şekilde tüm önlemlerimiz alıyoruz. Tabi bu süreçte vatandaşlarımızın da gerekli tedbirleri almalarını rica ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.