DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sokağa çıkma yasağının ilan edildiğinde yaşanan panik 24.00’ten sonra sona erdi GÖLCÜK YASAĞA UYDU

Sokağa çıkma yasağının ilan edildiğinde yaşanan panik 24.00’ten sonra sona erdi

GÖLCÜK YASAĞA UYDU

Cuma akşamı saat 22.00’da açıklanan sokağa çıkma yasağı kararından sonra saat 24.00’e kadar vatandaşlar Fırın ve Market gibi temel ihtiyaçlarını karşılanacağı işyerlerine akın ederken, yaşanan kargaşa ve panik hali 24.00’ten sonra yerini sessizliğe bıraktı.

Görevliler vatandaşlar için fedakarca çalıştılar

Cumartesi sabahından itibaren görevliler vatandaşlara sokak sokak ve mahalle mahalle gezerek ekmek dağıtıp, ihtiyaçlarını karşıladılar. İki günlük süre içerisinde Gölcüklüler sokağa çıkma yasağına uyum göstererek, evlerinde kaldılar.

‘Yetkililerin açıklamalarına kulak verilmeli’

Bu arada Kaymakamlığın oluşturduğu Gönüllüler; Vefa Destek Grubu, Belediye Ekipleri, Kızılay, GESOTİM vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda bu zamana kadar olduğu gibi aynen yardımlarını sürdürerek, halkın mağdur olmaması konusunda ellerinden gelen çabayı gösterdiler. Öte yandan sokak hayvanları da unutulmayarak, görevliler tarafından kendilerine beslenmeleri ve aç kalmamaları için gerekli destekler verildi. Coronavirüs günlerinden ve tehdidinden geçtiğimiz şu günlerde vatandaşlarımızın yetkililerin açıklamalarına kulak vermeleri, söylenti şeklinde çıkarılan olumsuz haberlere itibar etmemeleri önemli. Bugünleri bir an önce atlatıp, sağlıklı günlere hep birlikte kavuşmak için evde kalalım, sağlıklı kalalım ve bunu mutlaka başaralım.

Haber: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.