10331,30%1,61
40,16% 0,21
46,86% -0,19
4305,67% 0,52
6833,05% 0,00
Türk Kızılayı Gölcük Şubesinden çocuklara büyük jest
250 ÇOCUĞA ABUR CUBUR PAKETİ HEDİYE ETTİ
Coronovirüs ile tüm dünya gibi mücadele ettiğimiz şu günlerde Türk Kızılayı Gölcük Şubesi önemli bir projeye imza atarak, coronavirüs tedbirleri kapsamına 20 yaş altı için uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkmayan çocuklara kraker, çikolata, bisküvilerin yer aldığı abur cubur paketi hediye etti.
Çocukları unutmadılar
Tüm dünya gibi mücadele ettiğimiz Coronvirüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altı için sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti. Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi bu süreçte evlerinden çıkamayan çocuklar için anlamlı bir projeye imza atarak içinde çubuk kraker, çikolata ve bisküvi gibi atıştırmalıkların olduğu abur cubur paketleri hazırladı. Hazırlanan 250 paket çocuklara dağıtıldı.
Paketleri alan çocuklar büyük mutluluk yaşadı
Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, Coronavirüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altı için uygulanan evden çıkma kısıtlaması nedeni evlerinden çıkamayan çocuklar için anlamlı bir projeye imza attı. İlçemizde bulunan ve evlerinden çıkamayan 250 çocuğa Türk Kızılayı Gölcük Şubesi tarafından kraker, çikolata, bisküvilerin yer aldığı abur cubur’ paketi hediye etti. Paketleri alan çocuklar büyük mutluluk yaşadı.
Teşekkür ettiler
Ayrıca
Türk Kızılayı Gölcük Şubesi tarafından hazırlanan paketler Gölcük
Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de katılımı ile Gölcük Belediyesi
Temizlik İşleri personeline dağıtıldı. Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri
Müdürlüğü ekipleri bu güzel jest için çocukları adına çocukları adına Gölcük
Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve Türk Kızılayı Gölcük Şubesi
yetkililerine teşekkür ettiler.