DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

10 Mayıs Anneler Günü’nde en güzel çiçekler

10 Mayıs Anneler Günü’nde en güzel çiçekler

YILDIZ ÇİÇEK EVİ’NDE

İlçemizde uzun yıllardır Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi No: 36/A adresinde hizmet vermekte olan Yıldız Çiçek Evi 10 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü için rengarenk çiçek ve tanzim objeleri ile hazır.

10 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Yıldız Çiçek Evi, bu güzel günde annelerini çiçek ile mutlu etmek isteyenler için hazır. 

Anneler günü öncesi tüm hazırlıklarını tamamladılar

İlçemizde uzun yıllardır Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi No: 36/A adresinde hizmet vermekte olan Yıldız Çiçek Evi 10 Mayıs Pazar Günü kutlanacak olan Anneler günü öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Coronavirüs tedbirleri nedeniyle haftasonları uygulanan sokağa çıkma  yasağı nedeniyle teslimatlarını en geç Cuma günü yapacaklarını açılayan Yıldız Çiçek Evi sorumlusu Ersoy Yüzgeç, “ Yıldız Çiçek Evi olarak bu senede Anneler Günü öncesi birbirinden güzel çiçeklerimiz tanzim ojelerimiz ile hazırız. Bu sene coronaviris tedbirleri nedeniyle haftasonları uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle teslimatlarımızı Cuma günü yapmak zorundayız. Bu nedenle Cuma günü uzman ekibimiz ile bu güzel günde annelerini çiçek ile sevindirmek isteyenler için bizler hazır olacağız” dedi. 

Teslimatlar Cuma günü yapılacak

Anneler gününe özel birbirinden güzel çiçekleri yanı sıra özel saksılarda hazırladığı kaktüs ve sukulent aranjmanlar ile hazır olduğunu ifade eden Ersoy Yüzgeç, “ Bu Anneler Günü’nde de annelerini çiçek ile sevindirmek isteyenler için birbirinden güzel ve rengarenk çiçeklerimiz ile biz hazırız. İstenildiği şekilde hazırlayacağımız buket çiçeklerimiz 50 liradan, saksı çiçeklerimiz 30 liradan Orkide çeşitlerimiz 100 Liradan başlıyor. Biz bu sene fanus teraryum yerine annelerimiz için bakımı daha kolay olan görsellik açısından daha çok beğenilen saksı kaktüs ve sukulent aranjmanlar hazırladık. Bu aranjmanlarımızda 50 liradan başlıyor ve 250 liraya kadar yükseliyor. Coronaviris tedbirleri kapsamında  Pazar günü sokağa yasağı olduğu için en son teslimatımızı cuma günü yapacağız. Ekiplerimiz ile istenilen çiçekler adreslere teslimat yapılacak. Telefon ile sipariş vermek isteyenler 0262 413 12 23 No’lu numaradan sipariş verebilirler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.