DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’den o söylemlere tepki HİÇ BİR ODAK DEMOKRASİMİZİ FELÇ EDEMEYECEK

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’den o söylemlere tepki  HİÇ BİR ODAK DEMOKRASİMİZİ FELÇ EDEMEYECEK

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’den o söylemlere tepki

HİÇ BİR ODAK DEMOKRASİMİZİ FELÇ EDEMEYECEK

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptığı basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemi hakkında önemli bilgiler verdi. Başkan Seymen yaptığı açıklamada, “ Tüm dünya gibi mücadele ettiğimiz Koronavirüs mücadelemizde dünyanın takdirini kazandık. Fakat bu süreçte CHP’li bazı odaklarının darbe söylemleri milletimizin vicdanında derin yaralar oluşturmaktadır” dedi.

“Biraz daha sabretmeliyiz”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptığı açıklamada, “Ülkemiz, Koronavirüs ile mücadelede dünyanın da takdirini kazanan çok başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın sürecin başından bu yana tam zamanında hayata geçirdiği çalışmalarla, hasta ve vefat sayımız gün geçtikçe düşmektedir.  Buna rağmen tedbiri elden bırakmadan, kurallara uymaya devam etmeliyiz. Kontrollü normalleşme sürecine geçtiğimiz bu günlerde Allah’ın izniyle Ramazan Bayramı’ndan sonra daha da yol almış olacağız. Biraz daha sabretmeliyiz. Korona Virüs salgını en çok 65 yaş ve üzeri büyüklerimizi etkiledi. Virüse yakalanma riski yüksek oldukları için uzun süredir evlerde izole bir hayat devam ettirerek sağlıklarını koruyorlar. Büyüklerimiz için bu hafta sonu belli süre sokağa çıkma izni çıkarıldı” dedi.

 “65 yaş üstü bütün vatandaşlara maskeleri dağıtıldı”

Başkan Seymen sözlerinin devamında, “Cumhurbaşkanımızın hediyesi olan maske ve kolonyalar da Gölcük Kaymakamlığımızın koordinesinde muhtarlarımız aracılığı ile hafta içinde kendilerine dağıtıldı.  Aynı şekilde Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ve ekibi takdire şayan bir performans ile 3 gün gibi kısa bir sürede 65 yaş üstü büyüklerimize 16 bin maske dağıtımını gerçekleştirdi.  Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hep söylediğimiz gibi, dayanışma, birlik ve beraberlik içinde Korona Virüs salgının da üstesinden geliyoruz” dedi.

“CHP içindeki odaklara dikkat etmeli’

Başkan Seymen sözlerinin devamında, “Dünya zor günlerden geçerken, ülkemiz Koronavirüse karşı top yekûn mücadele verirken ve başarılı olmuşken, bundan memnun olmayan odaklar bilhassa da CHP’li bazı isimler böyle bir süreçte bile darbe imaları yaparak, demokrasi dışı açıklamalarda bulunarak, milletimizin vicdanında derin yaralar oluşturmaktadır.  CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ve çeşitli odakların darbe imalı açıklamalarını esefle kınıyoruz. 13 yılda birçok darbe süreci yaşamış, 15 Temmuz’da ise fiili olarak hain FETÖ darbe kalkışması sürecini yaşayıp, bertaraf etmiş milletimizin bu odaklara asla prim vermeyeceği ve başarılı olamayacakları ortadadır.  Tüm bunlara rağmen, CHP’nin içindeki bazı odakların demokrasiyi felç etmek hedefiyle bu söylemlerden vazgeçmemesini, CHP seçmeninin de kesinlikle hak etmediği düşüncesindeyim” dedi.

“Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin”

Başkan Seymen son olarak, “Mübarek Ramazan ayının ortasını geçmiş bulunuyoruz. Bu Ramazan ayında tedbirler nedeniyle teravih namazlarında buluşamasak da, cuma namazını kılamazsak da dayanışmanın çok yüksek olduğunu, devletimiz, belediyemiz ve sivil toplum kuruluşlarının erzak dağıtımlarıyla aç-açıkta kimsenin kalmadığını görüyoruz. Ben bu çalışmalarda emeği geçen herkese de çok teşekkür ediyor, Rabbimden Ramazan Bayramı’na da bizleri ulaştırmasını niyaz ediyorum. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.