DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Akkol ve Kaygısız, ‘Engellilerimiz başımızın tacıdır’

Akkol ve Kaygısız, ‘Engellilerimiz başımızın tacıdır’

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol ve Gölcük Samsunlular Derneği Başkan Yardımcısı Kurtça Kaygısız, içinde bulunduğumuz hafta olan Engelliler Haftası hakkında duygu ve düşüncelerini paylaştı. Akkol ve Kaygısız, ‘Her insan bir engelli adayıdır.  Engellilerimiz bizim baş tacımızdır’ dediler.

‘Engellilerimizin hayatlarını kolaylaştırmalıyız’

Başkan Akkol ve Başkan Yardımcısı Kaygısız, ‘Öncelikle bütün İslam Aleminin ve Gölcük halkının Ramazan ayı kutlarız. İçinde bulunduğumuz bu mübarek ayın vesilesiyle Yüce Rabbimiz ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk versin. Ülke olarak zor süreçten geçtiğimiz bugünleri birlik ve beraberliğimizle atlatacağız.  Ayrıca Engelliler Haftası’nı idrak etmekteyiz. Engellilerimiz bizim başımızın tacıdır. Gölcük’te engellilerimiz konusunda güzel çalışmaların yapıldığını görmekteyiz. Bizler engellilerimizin her zaman yanındayız. Her insan bir engelli adayıdır. Bu kesinlikle unutulmamalı.  Bu yüzden engellilerimizin hayatlarını kolaylaştırmalıyız.  Ayrıca geçtiğimiz Pazar günü Anneler Gününü kutladık. Tüm annelerimizin bu müstesna günlerini kutluyoruz. Allah tüm annelerden razı olsun. Cennet onların ayaklarının altındadır’ diyerek açıklamalarını bitirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.