DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başiskele’yi Minik Ressamların Resimleri Renklendiriyor

Başiskele’yi Minik Ressamların Resimleri Renklendiriyor  

Başiskele, “Ailemizle Evimiz Okulumuz” Ödüllü Resim Yarışması’nda dereceye giren minik ressamların resimleriyle renklenmeye başladı.

Başiskele Belediyesi’nin Koronavirüs salgını dolayısıyla sokağa çıkma yasağı bulunan ve eğitimlerine evde devam eden öğrencilere yönelik düzenlediği ödüllü resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler para ödülü yanında birçok sürprizlerle karşılaştılar. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün resim yarışması lansmanında söz verdiği gibi resimler Başiskele’yi renklendirmeye başladı.

Başiskele ilçesindeki 5. 6. 7. ve 8. sınıf öğrenciler arasında düzenlenen “Ailemizle Evimiz Okulumuz” Resim Yarışması’nda 4 kategoride 1. olan ve Jüri ile Başkan Özel Ödülü kazanan öğrencilerin resimleri daha önce ilçenin dört bir tarafındaki reklam panolarına asıldı. Başiskele Belediyesi, daha sonra jüriden tam not alarak 1. olan Güneş Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Murat Çağrı Bilgin’in eseri grafiti sanatıyla D-130 Karayolu üzerinde Karşıyaka Kavşağı köprüsü altına birebir resmedildi. 

11 metreye, 4metrelik duvara grafiti sanatçıları tarafından sprey boya kullanılarak yapılan Murat Çağrı Bilgin’in güzel eseri, vatandaşların da büyük beğenisini topladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.